Yayınlanma Tarihi: 20 Nisan 2023 Perşembe

Rektörümüz Prof. Dr. Öztürk’ün Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan Mübarek Ramazan ayını geride bıraktık. Ramazan ayını uğurlamış olmanın hüznünü ve birlik ve beraberlik ruhunun en yoğun haliyle yaşandığı Ramazan Bayramı’na daha erişmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Bayramlar, gönül ve yüreklerimizin bütünleştiği, kardeşliğimizi yenilediğimiz kucaklaşma günleridir.

Şubat ayında yaşanan büyük deprem felaketi nedeniyle, Milletçe zor günler geçirdik. Çok şükür ki Ramazan Bayramı’nı zorlu günleri geride bırakarak karşılıyoruz. Bu süreçte; Milletimizle kenetlenerek yaraları sarmak için gayret eden başta Üniversitemizin değerli akademik ve idari personeli ile öğrencileri olmak üzere arama-kurtarma ekiplerine, gönüllülerimize ve Aziz Milletimize tekrar şükranlarımı sunuyorum. Rabbim, Ülkemize ve Milletimize böylesi felaketleri bir daha göstermesin.

Bu vesileyle, Üniversitemizin kıymetli öğretim elamanları, idari personeli ve öğrencileri ile değerli aileleri başta olmak üzere tüm halkımızın Ramazan Bayramını en kalbi duygularla tebrik eder, Yüce Mevla’dan bu Bayramın Ülkemize, Milletimize ve Âlem-i İslâm’a sağlık, huzur ve barış getirmesini niyaz ederim.


Prof. Dr. Ali Osman ÖZTÜRK
Rektör

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube