Yayınlanma Tarihi: 23 Haziran 2023 Cuma

“Çorum İçin Bir Projem Var” 7. Dönem Başvuruları Başladı

Çorum Belediyesi ve Hitit Üniversitesi işbirliğinde hayata geçirilen "Çorum İçin Bir Projem Var" ortak hizmet projesi kapsamında 2023 yılında desteklenecek araştırma projeleri ve tezler için 7. dönem başvuruları başlamış olup son başvuru tarihi 21 Temmuz 2023’dür.

Belediye ve Üniversite işbirliği ile belediyenin sorumluluk alanına giren sektör ve konularda Araştırma Projeleri üretmek ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için Hitit Üniversitesi mensuplarının hazırladıkları uygun projelere Belediye olarak çalışma sahası oluşturmak ve maddi kaynak sağlama amaçlanmaktadır. Yüksek lisans ve doktora tezleri için ise üniversiteye mensup öğretim üyesi danışmanlığında başvurular kabul edilecektir.

Tez/Araştırma Projeleri Konuları

Tez veya Araştırma Proje konularının Belediyenin görev, sorumluluk ve faaliyet alanları içerisinde olması gerekmektedir. Bu bağlamda;

Belediyece yürütülen hizmetler sırasında etkinliği-verimliliği ve kaliteyi artıran, uygulanabilir projeler ile yenilikçi, özgün, yaşam kalitesini yükselten, kentin tarihi ve kültürel mirasının korunmasına, geliştirilmesine ve sahiplenilmesine katkı sağlayan mahiyette projelere öncelik verilecektir.

Projelere ilişkin sektörler;

Ulaşım

Akıllı Şehirler ve Akıllı Uygulamalar

İklim Değişikliğine Uyum, Küresel Isınma vb.

Kültür-Turizm-Tanıtım

Kamu Düzeni-Afet-Risk Yönetimi

Sağlık-Toplum Refahı ve Sosyal Yardım

Kurumsal Yapı ve Teknoloji Yönetimi

Altyapı, Çevre ve Enerji Kullanımı

Planlama-İmar

Başvuru yapmak ve detaylı bilgilere ulaşmak için tıklayınız.

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube