Üniversitemiz Mali Hizmetler Uzman Yardımcısı Kadrosuna Yerleşen Adayların Dikkatine

2022 Hazine ve Maliye Bakanlığı Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı Özel Yarışma Sınavı Yerleştirme Sonuçları uyarınca Üniversitemiz Mali Hizmetler Uzman Yardımcısı kadrosuna yerleşen adayların aşağıdaki evrakları tamamlayarak 25.07.2023 tarihi mesai bitimine kadar Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmesi gerekmektedir.

Not : ÖSYM tarafından ilgili idarelere yerleştirilenlerden, yerleştirme sonuçlarının ÖSYM tarafından açıklandığı tarihten itibaren 10 iş günü içerisinde aşağıda belirtilen belgelerle birlikte yerleştirildikleri idarelere başvuranlar, malî hizmetler uzman yardımcısı olarak atanırlar. Bu süre içerisinde başvurmayanların atama işlemi yapılmaz.

İSTENİLEN BELGELER
1- Dilekçe (Kurum tarafından verilecektir)
2- Mal Bildirim Formu
3- Nüfus cüzdanı fotokopisi
4- Adli Sicil Belgesi (e-Devlet sisteminden alınabilir)
5- Diploma fotokopisi (e-Devlet sisteminden alınan mezuniyet belgesi de geçerlidir.)
6- Askerlik durum belgesi (e-Devlet sisteminden alınan belgeler de geçerlidir.)
7- Fotoğraf (6 adet)
8- Yerleştirme sonuç belgesi
9- Hizmet Belgesi ( Kamu Kurumunda Çalışanlar için)