Yayınlanma Tarihi: 19 Eylül 2023 Salı

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Lisansüstü Eğitim Sınav Sonuçları Açıklandı

12-13 Eylül 2023 tarihlerinde Enstitümüz Anabilim Dallarında yapılmış olan Bilimsel Değerlendirme ve/veya Mülakat Sınavları değerlendirilmiş olup sonuçlar başvuru gruplarına göre aşağıda yer almaktadır. Kesin kayıtlar 20-22 Eylül 2023 tarihlerinde yapılacak olup kesin kayıt için hak kazanan öğrenci adaylarının, Kesin Kayıt formunu doldurup imzalayarak ekleri ile birlikte Enstitü Müdürlüğü'ne şahsen veya noter vekaleti ile başvurmaları ve kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir.

Üniversitemiz ve Enstitümüze gösterdikleri ilgiden dolayı tüm adaylarımıza teşekkür eder, kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Önemli Hatırlatma: Kesin kayıt sürecinde sorun yaşayan öğrencilerin Enstitü Öğrenci İşleri ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Tel : 0364 219 4051 / 4057-4058-4059-4060

e-posta: lee@hitit.edu.tr

Formlar ve Belgeler:

Doktora Programları

Tezli Yüksek Lisans Programları

Tezsiz Yüksek Lisans Programları

Kesin Kayıt Formu (Doktora)

Kesin Kayıt Formu (Tezli Yüksek Lisans)

Kesin Kayıt Formu (Tezsiz Yüksek Lisans)