Yayınlanma Tarihi: 09 Nisan 2024 Salı

Rektörümüz Prof. Dr. Öztürk’ün Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

Rahmet, bağışlanma ve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerif’i huzur içerisinde tamamlıyor olmanın ve Bayrama erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Bizler bu güzel bayram sevincini yaşarken ne yazık ki Filistin’de, Arakan’da, Doğu Türkistan’da ve dünyanın pek çok yerinde kardeşlerimize yapılan zulümler, katledilen masum canlar bu özel günümüzü buruk ve hüzünlü geçirmemize neden olmaktadır.

İlahi adaletin bir gün mutlaka tecelli ederek; çocukların ölmediği, anne babaların ağlamadığı, huzur ve barışın tesis edildiği günlere kavuşacağımıza yürekten inanıyoruz.

Her şeye rağmen bayramlar, gönül ve yüreklerimizin bütünleştiği, kardeşliğin, dostluğun ve hoşgörünün pekiştiği günlerdir. Bayramlarımızın özünün ise “Sıla-i Rahim” olduğunu unutmamalıyız.

Bu vesileyle, öncelikle bizleri bir Bayrama daha kavuşturan Yüce Allah’a hamd eder, Üniversitemizin kıymetli öğretim elamanları, idari personeli ve öğrencileri ile değerli aileleri başta olmak üzere tüm halkımızın Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularla tebrik ederim.

Yüce Mevla’dan bu Bayramın Ülkemize, Milletimize ve Âlem-i İslâm’a sağlık, huzur ve barış getirmesini niyaz ederim.

Prof. Dr. Ali Osman ÖZTÜRK
Rektör

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube