Yayınlanma Tarihi: 01 Temmuz 2024 Pazartesi

Öğrencilerimiz için Office365 Kullanımı Hakkında Önemli Bilgilendirme

02.07.2024 tarihinden itibaren  öğrencilerin Microsoft Office365 şifreleri öğrenci mail şifreleriyle aynı olacak şekilde güncellenmiştir.(öncesinde kullanıcı adları aynı olmasına rağmen şifreleri birbirinden farklıydı) Halihazırda Office365 lisansı kullananlar, lisanslarını aynı şekilde  kullanmaya devam edecek olup  https://office.com giriş esnasında veya lisans doğrulamasında öğrenci mail şifreleri kullanılacaktır.  Öğrenci mail hesabı okulnumaranız@ogrenci.hitit.edu.tr  formatında olup şifresini unutan kullanıcılar için  https://sifrem.hitit.edu.tr portalı aktif çalışmaktadır. Şifremi unuttum portalında şifrenizi sıfırladığınız zaman şifre bilgisi ÜBYS (Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi) üzerinde kayıtlı cep telefonunuza gönderilecektir. Şifre sıfırlama esnasında girilen cep telefonu numarasıyla sistemde (ÜBYS) kayıtlı cep telefonu eşleşmediği zaman şifre sıfırlama işlemi tamamlanamayacaktır. Böylesi bir durumda birim Öğrenci İşleri ya da Rektörlük ÜBYS Koordinartörlüğü ile iletişime geçilerek cep numarasının doğrusu ile güncellenmesi gerekmektedir.

NOT : Takip eden süreçte öğrenciler için ÜBYS (Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi) girişleri de öğrenci mail şifresiyle yapılacak olup tekrar bilgilendirme ve duyuru yapılacaktır.

NOT :  Birden fazla bölümde kayıdı bulunan öğrenciler için yalnızca ÜBYS'ye giriş yaptıkları hesaplarına (okul numaralarına) lisans verilecektir.

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube