Yayınlanma Tarihi: 22 Kasım 2011 Salı

Üniversitemiz Educatürk Ankara Eğitim Fuarı’na Katıldı

Üniversitemiz yurt içinde ve yurt dışında daha etkin tanıtılması amacıyla düzenlenen tanıtım etkinlikleri kapsamında 17-18 Kasım 2011 tarihleri arasında Ankara Altınpark Fuar Merkezi’nde Eğitim Fuarlarına katıldı.

Educatürk ANFA Altınpark’ta düzenlenen Eğitim Fuarı’nda birçok üniversite açtıkları stantlarla öğrencilere üniversitelerini tanıtmak amacıyla bilgi verdi. Fuarda stant açan üniversitemiz ise fuarı ziyaret eden öğrenciler tarafından en çok ilgi gören üniversitelerden biri oldu. Öğrencilere broşür ve promosyonlar dağıtılan Üniversitemiz standında öğrencilerin merak ettikleri sorular, Üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği ile öğretim elemanları tarafından cevaplandırıldı.

Fuara Üniversitemiz adına katılan Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Canay UMUNÇ, Eğitim Fuarı’nda öğrencilere yönelik tanıtıcı faaliyette bulunduklarını belirterek, üniversitemizde gerçekleşen yenilikleri öğrencilere duyurmaya çalıştıklarını söyledi. Üniversitemizde istihdam odaklı bölümlerin açıldığının altını çizen UMUNÇ, burs çalışmaları hakkında da yine öğrencilere bilgi verdiklerini ifade etti. Öğrencilerin yoğun bir ilgisiyle karşılaştıklarını belirten UMUNÇ, bu ilgiden memnun olduklarını, öğrencilerin merak ettikleri bütün konuları sorduklarını söyledi. Üniversitemizin “Hitit” isminden dolayı da yoğun bir ilgi gördüğünü düşündüklerini kaydeden UMUNÇ, “ Üniversitelerimizin puanlarını merak edenler var. Onları öğrenmek için standımızı ziyaret edenler var. Özellikle Üniversitemizle ilgili olarak Tıp, Mühendislik, Sosyal Bilimler’in yanı sıra Güzel Sanatlar Bölümü’ne yönelik sorular oluyor.” dedi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube