Yayınlanma Tarihi: 05 Aralık 2011 Pazartesi

Üniversitemiz Educatürk İzmir Eğitim Fuarı’na Katıldı

Üniversitemiz yurt içinde ve yurt dışında daha etkin tanıtılması amacıyla düzenlenen tanıtım etkinlikleri kapsamında 1-2 Aralık 2011 tarihleri arasında İzmir Kültürpark Fuar Alanı’nda Eğitim Fuarlarına katıldı.

İzmir Kültürpark Fuar Alanı’nda düzenlenen Eğitim Fuarı'na birçok üniversite ve eğitim kurumu açtıkları stantlarla öğrencilere ilgi duydukları alanlarda tanıtımlar yaptı. Fuarda stant açan Üniversitemiz katılımcı öğretmen ve öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü. Öğrencilere broşür ve promosyon dağıtılan Üniversitemiz standında Yrd. Doç. Dr. Nihan KAYA, Yrd. Doç. Dr. İlknur TOSUN, Öğretim Görevlisi Dr. Pınar GÜRGÖR ve Basın ve Halkla İlişkiler Görevlisi Ali SAÇAK, öğrencilerle birebir ilgilenerek akıllarındaki soruları cevaplandırdı.

Üniversitemizdeki Fakülte ve bölümler hakkında bilgiler verildiğini ifade eden Yrd. Doç. Dr. Nihan KAYA, istihdam odaklı bölümlerin de açıldığını belirterek, öğrencilerin mezun olduktan sonra kolaylıkla iş hayatına atılabilmeleri için çalışmaların devam ettiğini kaydetti. Tıp, Mühendislik Fakültelerinin yanı sıra Arkeoloji bölümünün de öğrenciler tarafından dikkat çekici olduğunu vurgulayan KAYA, katılımcıların Üniversitemize duydukları ilgiden dolayı mutlu olduklarını ve tanıtım faaliyetlerinin devam edeceğini sözlerine ekledi. Fuarın ikinci gününde “Eğitimde Akreditasyon” konulu bir sunum gerçekleştiren Yrd. Doç. Dr. Nihan KAYA,  öğrencilere üniversite seçiminde daha dikkatli olmaları gerektiğini ve akredite olmuş bir üniversitede eğitim almanın önemini vurgulayarak sözlerini tamamladı.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube