Yayınlanma Tarihi: 18 Ekim 2012 Perşembe

Üniversitemiz Senatosu İskilip Meslek Yüksekokulu’nda Toplandı

Üniversitemiz Senato Üyeleri İskilip Meslek Yüksekokulu’nda düzenlenecek olan Senato Toplantısı’na katılmak üzere İskilip’te bir araya geldiler.

Toplantı öncesinde Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Reha Metin ALKAN ve Senato Üyeleri Üniversitemiz İskilip Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen “BULUŞMA” isimli karma serginin açılışına katıldılar. Açılışa Rektörümüz Prof.Dr. Reha Metin ALKAN, İskilip Kaymakamı Mehmet YILMAZ, İskilip Belediye Başkanı M.Numan SEZER, Üniversitemiz Senato Üyeleri, ve çok sayıda davetli katıldı.

Gerçekleştirilen Karma Sergide Dumlupınar Üniversitesi Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Pelin AVŞAR ve Yrd. Doç. Dr. Şirin BENUĞUR’un eserleri yanı sıra Üniversitemiz İskilip Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Serkan TULUK, Öğr. Gör. Dr. Gülşen ASLAN ELKIRAN, Öğr. Gör. Neslihan YILMAZ, Öğr. Gör. Hilal BOZKURT, Öğr. Gör. Begül ÖZKOCA ve İskilip Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin eserleri yer aldı.

Sergi açılışının ardından Üniversitemiz Senatosu Rektörümüz Prof.Dr. Reha Metin ALKAN’ın başkanlığında İskilip Meslek Yüksekokulu’nda toplandı.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube