Yayınlanma Tarihi: 08 Ekim 2012 Pazartesi

Rektörümüz Afyonkarahisar’da Sempozyuma ve AKÜ’nün Akademik Açılış Törenine Katıldı

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası (HKMO) Mühendislik Ölçmeleri Komisyonu tarafından 2003 yılından bu yana periyodik olarak düzenlenen Ulusal Mühendislik Ölçmeleri Sempozyumunun altıncısı Afyon Kocatepe Üniversitesi'nin ev sahipliğinde 3-5 Ekim 2012 tarihleri arasında yapıldı.

Sempozyuma Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin ALKAN Düzenleme, Yürütme ve Bilim Kurulları üyesi olarak katıldı. Hitit Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı Öğretim Görevlisi Mustafa Coşar ile Harita ve Kadastro Bölümü öğretim görevlileri İ. Murat Ozulu, Murat Şahin, F.Engin Tombuş ve Veli İlçi hazırladıkları 4 adet bildiri ile etkinliğe katıldı.

Rektör Prof.Dr. ALKAN bir sonraki sempozyumun Hitit Üniversitesi ev sahipliğinde Çorum’da yapılmasını Mühendislik Ölçmeleri Komisyonuna teklif etmiş ve komisyon üyelerince bu teklif olumlu bulunarak, konunun görüşülmesi ve onaylanması için HKMO Yönetim kuruluna iletilmesi kararı alınmıştır.

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof.Dr. Mustafa SOLAK’ı makamında ziyaret eden Rektör Prof.Dr. ALKAN, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mehmet Şişman’ın katıldığı AKÜ’nün 2012-2013 Akademik Yılı Açılış Törenine de katıldı. 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube