Yayınlanma Tarihi: 09 Ekim 2012 Salı

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Sertifika Programı Başladı

Üniversitemiz ve ülke çapında girişimcilik kültürünün yaygınlaşmasını hedefleyen KOSGEB işbirliğinde düzenlenen, girişimciliğe adım atmak isteyenlerin KOSGEB imkanlarından yararlanmalarını sağlayan Uygulamalı Girişimcilik Sertifika Programı 8 Ekim 2012 Pazartesi günü itibariyle Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu’nda başladı.

Üniversitemiz birimlerinde tanıtımı yapılan Girişimcilik Destek Programı kapsamındaki eğitimler deneyimli bir ekip tarafından veriliyor.  Toplamda 60 saat olarak verilecek olan Uygulamalı Girişimcilik eğitimi; girişimcilik özelliklerinin sınanması, iş fikri geliştirme, iş fikri geliştirme ile ilgili yaratıcılık egzersizleri, iş planı kavramı ve öğeleri, pazarlama planı gibi konuları içeriyor.

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Sertifika Programına katılan ve belirtilen süre zarfında eğitimlerini tamamlayan her öğrencimiz KOSGEB imzalı sertifikaya sahip olacak ve bu belge ile Türkiye'nin her yerinde ve istedikleri zaman iş girişimlerine KOSGEB'den Hibe ve Faizsiz Geri Ödemeli Destek alabilecek.