Yayınlanma Tarihi: 19 Kasım 2012 Pazartesi

Çorum Tanıtım Günlerinde Üniversitemize Yoğun İlgi Vardı

Ankara Çorumlu Dernekler Federasyonu tarafından Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde organize edilen Çorum Tanıtım Günleri etkinlikleri kapsamında Üniversitemizin standı ziyaretçilerin akınına uğradı.

15-18 Kasım 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilen Çorum Tanıtım Günleri’nde Yrd. Doç. Dr. Gülçin ALP AVCI, Yrd. Doç. Dr. Emre AVCI, Yrd. Doç. Dr. Dursun Ali KÖSE ile Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü İsmail EKER standımızı ziyaret eden konuklara Üniversitemiz hakkında bilgiler verdiler. Ziyaretçilere Üniversitemizi tanıtıcı materyaller dağıtıldı.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde dört gün boyunca devam eden tanıtım günlerinde Başbakan Yardımcısı Beşir ATALAY, Çorum Valisi Sabri BAŞKÖY, Çorum Milletvekilleri Salim USLU, Cahit BAĞCI, Murat YILDIRIM ve Tufan KÖSE, Sağlık Bakan Yardımcısı Agah KAFKAS, Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Nihat TOSUN ve Memur-Sen Çorum İl Yönetim Kurulu standımızı ziyaret ettiler.

Ziyareti esnasında Başbakan Yardımcısı Beşir ATALAY, Üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü İsmail EKER’den Üniversitemizin eğitim birimleri, öğrenci sayımız, öğrencilere sunulan imkanlar ve yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler aldı. Üniversitemizi yakından takip ettiğini ifade eden Başbakan Yardımcısı Beşir ATALAY ise Hitit Üniversitesi ailesine çalışmalarında başarılar dileyerek, tebrik etti.

Tanıtım günlerinin kapanışında Çorum Valisi Sabri BAŞKÖY, Yrd. Doç. Dr. Emre AVCI’ya Ankara Çorumlu Dernekler Federasyonu adına Hitit Üniversitesi yazılı çini tabak hediye etti.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü İsmail EKER, bu etkinliğin Üniversitemizin tanıtımı için oldukça olumlu geçtiğini ifade ederek, bu tür tanıtım organizasyonlarının artarak devam edeceğinin altını çizdi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube