Yayınlanma Tarihi: 19 Kasım 2012 Pazartesi

KOSGEB – HALKBANK Destekli Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri Başladı

Üniversitemiz ve ülke çapında girişimcilik kültürünün yaygınlaşmasını hedefleyen KOSGEB ve HALKBANK işbirliğinde düzenlenen, girişimciliğe adım atmak isteyenlerin KOSGEB imkanlarından yararlanmalarını sağlayan Uygulamalı Girişimcilik Sertifika Programının İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi eğitimleri 19 Kasım 2012 tarihi itibariyle başlamıştır. 

Üniversitemiz birimlerinde tanıtımı yapılan Girişimcilik Destek Programı kapsamındaki eğitimler deneyimli bir ekip tarafından verilmektedir. Toplamda 60 saat olarak verilecek olan Uygulamalı Girişimcilik eğitimi; girişimcilik özelliklerinin sınanması, iş fikri geliştirme, iş fikri geliştirme ile ilgili yaratıcılık egzersizleri, iş planı kavramı ve öğeleri, pazarlama planı gibi konuları içeriyor.

Aynı anda 2 sınıf halinde toplamda 60 kişinin aldığı eğitim yaklaşık 2 hafta ve her gün yapılacaktır. Eğitme katılanlar İİBF’nin öğrencileri ile HALKBANK Çorum Merkez Şubesi tarafından belirlenen öğrencilerden oluşmaktadır. 

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Sertifika Programına katılan ve belirtilen süre zarfında eğitimlerini tamamlayan her öğrenci KOSGEB imzalı sertifikaya sahip olacak ve bu belge ile Türkiye'nin her yerinde ve istedikleri zaman iş girişimlerine KOSGEB'den Hibe ve Faizsiz Geri Ödemeli Destek alabilecektir.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube