Yayınlanma Tarihi: 06 Kasım 2012 Salı

Rektörümüz Türk Ocakları Çorum Şubesi’ni Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof.Dr. Reha Metin ALKAN, Türk Ocakları Çorum Şubesi Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti. Yapılan ziyarette Türk Ocakları Çorum Şube Başkanı Doç.Dr. Hilmi DEMİR, Türk Ocakları Çorum Şube Sekreteri Yaşar TÜRK, Muhasip Şerif ASLAN, Türk Ocakları Çorum Şube Üyelerinden Mustafa YURTTUTAR, Abdullah DAŞDEMİR ve Münür ÇETİN hazır bulundular.

Gerçekleştirilen ziyarette Üniversitemizin kampüs alanı ile ilgili bilgiler veren Rektörümüz Prof.Dr. ALKAN, kampüs konusunda önemli adımlar atıldığını, üniversitenin kampüs sorununun çözüm bulduğunu, yapılan çalışmalarla kuzey ve güney olmak üzere iki ayrı alanda çalışmaların devam ettiğini ifade ederek, en kısa zamanda Hitit Üniversitesi’nin Çorum’a yakışan, modern, sosyal ve kültürel olarak halkla bütünleşmiş bir kampüsünün olacağını belirtti.

Yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Türk Ocakları Çorum Şube Başkanı Doç.Dr. Hilmi DEMİR ise kampüs yerinin memnuniyet verici olduğunu söyleyerek, STK’lar olarak İlimizin ve Üniversitemizin gelişmesinde her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti ve Rektörümüz Prof.Dr. Reha Metin ALKAN’a çalışmalarında başarılar diledi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube