Yayınlanma Tarihi: 10 Aralık 2012 Pazartesi

Rektörümüzden KTÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman BAYKAL’a Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN, kısa bir süre önce göreve başlayan Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. Süleyman BAYKAL'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Prof. Dr. BAYKAL’ın önemli çalışmalara ve başarılara imza atacağına inandığını belirten Prof. Dr. ALKAN, ülkemizin köklü üniversitelerinden biri olan KTÜ ile bölgemizin ve ülkemizin gelişmesi adına her türlü işbirliğine hazır olduklarını, bundan da büyük memnuniyet duyacaklarını söyledi.

Rektör Prof. Dr. BAYKAL ise, Prof. Dr. ALKAN’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Hitit Üniversitesi ile her konuda birlikte çalışmaya hazır olduklarını bildirdi ve Rektörümüze çalışmalarında başarılar diledi.

Program kapsamında, Prof. Dr. Reha Metin ALKAN, KTÜ Harita Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Cemal BIYIK’a da ziyarette bulundu. Ziyarette öğretim elemanlarıyla bir araya gelen Prof. Dr. ALKAN, bölüm çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin sunulmasıyla sona erdi.