Yayınlanma Tarihi: 13 Aralık 2012 Perşembe

Rektörümüzden Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali DİNÇER’e Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN ve Üniversitemiz Genel Sekreteri Erdal KANIK, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevine atanan Ali DİNÇER’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar dilediler.

Ziyaret sırasında, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğünün oldukça önemli görevler ve sorumluluklar üstlendiğine değinen DİNÇER, kurumun işleyişi hakkında Rektörümüze bilgiler verdi. DİNÇER, Hitit Üniversitesi Rektörü olarak çalışmalarının kamuoyunda takdirle karşılandığını belirttiği Prof. Dr. ALKAN’a,  bundan sonra  Üniversitemiz ile ortak çalışmalara imza atmaktan mutluluk duyacaklarını söyledi.

Rektörümüz ise, Üniversitemizde sayısı 50’yi geçen öğrenci kulüplerinin ve HİTİTSEM’nin faaliyet alanlarında, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü ile işbirliği içinde olmaktan memnun olacaklarını belirterek  Üniversite olarak her konuda destek vermeye hazır olduklarının altını çizdi.