Yayınlanma Tarihi: 13 Aralık 2012 Perşembe

Tanıtım Etkinliklerimize İstanbul İle Devam Ettik

Üniversitemizin tanıtım etkinlikleri kapsamında katıldığı eğitim fuarlarının altıncı durağı İstanbul oldu. 10 – 11 Aralık 2012 tarihleri arasında Lütfü Kırdar Kongre ve Sergi Sarayın ’da gerçekleştirilen tanıtım fuarına Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Elemanı Doç. Dr. Faruk GÖKMEŞE, Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Elemanı Doç. Dr. Dursun Ali KÖSE ve Basın ve Halkla İlişkiler biriminde görevli Kadir GÜNKURUSU katıldı.

Lütfü Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen tanıtım fuarına çok sayıda vakıf ve devlet üniversitesi katıldı. Fuarda Üniversitemiz standına yoğun ilgi oldu. Üniversitemiz öğretim elemanları öğrencilerle bire bir ilgilendi ve öğrencilerin Üniversitemiz hakkında merak ettikleri soruları cevaplandırdı.

Tanıtım organizasyonları 19-20 Aralık 2012 tarihlerinde Mersin ile devam edecek.