Yayınlanma Tarihi: 06 Aralık 2012 Perşembe

Rektörümüzden İlimiz Yerel Basınına Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN, ilimiz yerel basınına nezaket ziyaretlerinde bulundu.

Çorum Haber, Çorum Gazetesi, Dost Haber, Çorum Hakimiyet, Manşet, Tek Yıldız ve Yayla Haber gazetesi Yazı İşleri Müdürlerini ziyaret eden Rektörümüz, görüşmelerde Üniversitemizdeki eğitim öğretim ile ilgili yenilikler ve gelişmeler ile kampüs çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Şehrimiz ve üniversitemiz için çalışmalarımızı arttırarak devam edeceğiz mesajını veren Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin ALKAN, birlik ve beraberlik içerisinde, basının da destekleriyle büyük işler başardıklarını ve bundan sonra da yeni başarılara, yeni projelere birlikte imza atacaklarını ifade ettiler. Rektörümüz, özverili çalışmaları ve Hitit Üniversitesi’ne vermiş oldukları desteklerden dolayı yerel basın mensuplarına teşekkürlerini ilettiler.

Hitit Üniversitesi’nin gün geçtikçe büyümesinin memnuniyet verici olduğunu belirten Çorum Yerel Gazeteleri Yazı İşleri Müdürleri ise, geçmişte olduğu gibi bundan sonrada Hitit Üniversitesi için ellerinden gelen her türlü desteği vereceklerini belirttiler ve Rektörümüze çalışmalarında başarı dileklerinde bulundular.