Yayınlanma Tarihi: 06 Aralık 2012 Perşembe

Üniversitemiz Öğretim Elemanı Yrd. Doç. Dr. Ali SALUR Fen Lisesi’nde Konferans Verdi

Üniversitemiz ve Fen Lisesi arasında imzalanan protokol çerçevesinde, Fen Lisesi’nde Üniversitemiz Öğretim Elemanı Yrd. Doç. Dr. Ali SALUR, “Faunistik amaçlı arazi çalışması örneği – Muran Milli Parkı / Slovakya” konulu bir konferansa verdi.

Konferansta, Slovakya'nın Muran Milli Parkı'nda bir hafta süre ile gerçekleştirilen arazi çalışmalarının fotoğrafları eşliğinde, arazi çalışmalarında kullanılan bazı aletlerin kullanımı ve çalışmalara kattığı kolaylıktan bahseden SALUR, benzer bir çalışmanın 2013 yılında Fen Lisesi öğrencilerinin de katlımı ile Çatak Tabiat Parkı'nda gerçekleştirilmesi temennisinde bulunuldu.

Fen Lisesi Okul İdaresi, öğretmenler ve 12.sınıf öğrencilerinin katıldığı konferansın sonunda Yrd. Doç. Dr. Ali SALUR’a okul idaresi tarafından çiçek takdim edildi.