Yayınlanma Tarihi: 01 Şubat 2012 Çarşamba

Üniversitemiz Spor Kulübü Basın Toplantısı Düzenledi

Üniversitemiz Spor Kulübü Bayanlar Bölgesel Voleybol H Grubunda şampiyonluk için mücadele veren Voleybol Takımı’nın son maçlarda kazandığı üstün başarıları değerlendirmek amacıyla, 1 Şubat 2012 tarihinde Üniversitemiz Rektörlüğü Senato Toplantı Salonunda saat 11.00’de bir basın toplantısı gerçekleştirildi. Üniversitemiz Rektörlüğünde gerçekleşen basın toplantısına Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Süleyman AKYOL, BESYO Müdürü Doç. Dr. Faruk YAMANER, Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim EĞER, Şeker Fabrikası Müdürü Cumhur DEMİRTAŞ, kulüp yöneticiileri Hüseyin ÖZDEN,  Erdal KANIK, Basın ve Halkla İlişkiler Uzmanı Canay UMUNÇ, Üniversitemiz Voleybol Antrenörü Baki AYGÜN, Voleybol Antrenörü Turgut YILDIRIM ve basın mensupları katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Üniversitemiz Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Süleyman AKYOL, Bayan Voleybol Takımı’nın son maçlarda üst üste galibiyet almasından büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek bu galibiyetin mimarları olarak emeği geçen herkese teşekkür etmek ve bir değerlendirme yapmak amacıyla bu toplantıyı tertiplediklerini söyledi. Üniversitemiz Spor Kulübü Bayan Voleybol Takımı’na desteğini esirgemeyen tüm kurum ve kuruluş yetkililerine teşekkürlerini ileterek AKYOL, sözü BESYO Müdürü Doç. Dr. Faruk YAMANER’e bıraktı. BESYO Müdürü Doç. Dr. Faruk YAMANER yaptığı konuşmada voleybol takımına tüm imkânları tanıdıkları için üniversite yönetimine ve antrenörlerine toplantıya katılamayan ama desteğini her zaman yanında hissettikleri Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Daire Başkanı Nurettin ÖZEN’E teşekkür etti. Doç. Dr. Faruk YAMANER ayrıca Okan HERGÜN, Mehmet TÜTÜNCÜ, Selahattin KARATAŞ, İbrahim ECEVİŞ ve Özcan EKMEKÇİ’ nin önümüzdeki maçlarda takımımıza destek olacaklarını söyleyerek, katkıları için şimdiden teşekkür etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim EĞER, Mevlana’nın “  Dost için sırtımı köprü yapmaya hazırım ben. Yeter ki temiz kalpleri taşıyan ayaklar geçsin üstümden.” sözünü hatırlatarak “Biz sırtımızı köprü yapmaya hazırız yeter ki bizi bulunduğumuz konumdan daha iyi noktalara getirebilecek takımlar olsun” dedi.

 Çorum Şeker Fabrikası Müdürü Cumhur DEMİRTAŞ ise  “Özelleşme arifesindeyiz, ama devlet kurumu sorumluluğu ile çalışıyoruz.” diyerek ellerindeki tüm imkânları her zaman sunmaya hazır olduklarını ifade etti. DEMİRTAŞ “Son ana kadar teknik imkânlarımızla ilimizi temsil eden sporcularımızın yanında olacağız. Set vermeden maçları açık ara aldığımızı görüyorum. Bu bizi heyecanlandırıyor, mutlu ediyor. Bu takım inanıyorum ki 3. Lige terfi edecek. Bu inançla herkese başarılar diliyorum.” dedi.

Voleybol Antrenörü Baki YILDIRIM ise  “Katkı ve desteklerinden dolayı Spor Kulübü Başkanı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN ‘a, spor kulübü yönetimine, emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür etti. Antrenör Turgut AYGÜN, BESYO Müdürü Doç. Dr. Faruk YAMANER’in bilgi ve tecrübesinden yararlandıklarını söyleyerek voleybolcular için onları bir araya getirecek bir çatı ararken Üniversite’nin ciddi bakış açısı ve desteği ile bu çatıyı bulduklarını dile getirdi. Üniversite’nin katkılarıyla takımın bu noktaya geldiğini ifade eden AYGÜN, takımı 3. lige çıkarmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Son olarak Doç. Dr. Faruk YAMANER tüm Çorum halkını Çorum Sporu’na destek vermeye çağırdı. Çorum’da sporun gelenek, görenek kültür ve adetler kadar önem taşıdığını dile getiren Doç. Dr. Faruk YAMANER, voleybol takımının başarısının bir ümit kıvılcımı oluşturduğunu söyledi. YAMANER, bunun aynı zamanda iyi bir tanıtım olduğunu, Çorum’un salon sporlarında da iyi bir noktada olduğunu söyleyerek lige yükselme temennilerinde bulundu.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube