Yayınlanma Tarihi: 13 Şubat 2012 Pazartesi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN, ÇESİAD’ın Yemeğine Katıldı

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN, 11 Şubat 2012 tarihinde ÇESİAD (Çorumlu Eğitimci, Sanayici ve İş adamları Dayanışma Derneği)’nin davetlisi olarak, Osmancık Ömer DERİNDERE Meslek Yüksekokulumuzun bağışçısı, DERİNDERE Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ömer DERİNDERE’nin ev sahipliğinde düzenlenen yemeğe katıldı. İstanbul’da bulunan iş adamları ve bürokratların tanışma ve kaynaşmasını amaçlayan yemeğe, Üniversitemiz Rektörü’nün yanı sıra, Çorum Valisi Nurullah ÇAKIR, Çorum eski Valisi ve Diyarbakır Valisi Mustafa TOPRAK, Türkiye genelinde görev yapan birçok Vali, Kaymakam ve Çorumlu Bürokratlar, iş adamları ve Çorum’lu akademisyenler katıldı. Etkinlikte, üniversitemiz ile ilgili son gelişmeler hakkında bilgi sunan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN, yeni yapılacak olan üniversitemiz kampüsünün bina ve yurt çalışmalarına destek olmaları için Çorum’lu ve Çorum dostu olan herkese çağrıda bulundu.