Yayınlanma Tarihi: 19 Şubat 2012 Pazar

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN, Anadolu Üniversitesi’ne Ziyarette Bulundu

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN ile Rektör Danışmanı ve Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. M. Ömer BOSTANCI Anadolu Üniversitesi’ne ziyarette bulundu.  Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Davut AYDIN ile yapılan görüşmede Rektör AYDIN, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sahip oldukları büyük bilgi birikimi ve tecrübelerini üniversitemize aktarma konusunda ve diğer konularda işbirliği yapabileceklerini ifade etti. Rektör ALKAN, e-sertifika programları sınavlarının Çorum’da yapılması konusunda Hitit Üniversitesinin oldukça iyi bir alt yapıya sahip olduğunu ve bölgede merkez olabileceklerini belirtti. Rektör AYDIN ise bu konuyu değerlendireceklerini ifade etti. Ziyarette Çorumlu olan Anadolu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ender SUVACI ve diğer Rektör Yardımcıları ile yine Çorumlu öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet KESİM de hazır bulundu. Rektör ALKAN, ziyaretlerinin anısına Rektör AYDIN'a, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. SUVACI'ya ve Prof. Dr. KESİM’e Hitit figürlerinden oluşan birer plaket takdim etti. Ziyaretin ardından Prof. Dr. Ender SUVACI ve Prof. Dr. Mehmet KESİM ile birlikte Anadolu Üniversitesinin Açık Öğretim Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi, Seramik Araştırma Merkezi ve Anadolu Teknokent gezilerek, yapılan çalışmalar ve üniversitemiz ile yapılabilecek olası işbirlikleri görüşüldü.