Yayınlanma Tarihi: 29 Şubat 2012 Çarşamba

“Tecrübe Günleri” Etkinliğinin Konuğu Mustafa GÜLŞEN Oldu

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu tarafından “Tecrübe Günleri” kapsamında düzenlenen etkinliğin üçüncüsü 28 Şubat Salı günü Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Programın konuğu  Gülşen Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa GÜLŞEN olurken, düzenlenen konferansa Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Menderes SUİÇMEZ, Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Serkan DİŞLİTAŞ ve Öğr. Gör. Nevzat KOÇAK, üniversitemiz akademisyenleri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr.  Menderes SUİÇMEZ “ Tecrübe Günleri’nin üçüncüsünü düzenliyoruz ve dönem sonuna kadar devam edeceğiz. Önemli olan sizlerin bu sıralarda otururken nerede hangi konumda olacağınızı öğretmektir. İş hayatınızda çalışmanın ve dürüstlüğün önemini sizlere göstermek istiyoruz.” dedi.

Programa konuşmacı olarak katılan Gülşen Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa GÜLŞEN, Gülşen Gıda’nın kuruluşu ve bugünkü konumuna gelişi hakkında kısa bir sunumdan sonra konuşmasına başladı. GÜLŞEN “Ambalaj konusunda ciddi bir yol katettiğimizi düşünüyoruz. Hava alanlarında bu paketlerle ürünlerimiz satılıyor.” dedi. Hayatın her anında önemsemelisiniz, önemsemek her zaman faydalı olacağını belirten Gülşen Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa GÜLŞEN neler talep edileceğini önceden düşünüp bu konulardaki ARGE’ye önem verilmesi gerektiğini sözlerine ekledi. GÜLŞEN, “ Yaptığınız işi sevmelisiniz ve isteyerek yapmalısınız. İşinizde bilgili olabilirsiniz ama isteyerek yapmazsanız başarılı olamazsınız. Neler yapabilirim, işimi nasıl geliştirebilirim mantığıyla alanınızda farklılık yaratarak çalışmalısınız. Kurumsallaşma ve profesyonelliğin insani ve beşeri münasebetleri, ikili ilişkileri öldürmesine izin verilmemelidir. Tabiki de kurumsallaşma olmalıdır fakat ikili ilişkiler iş hayatında daha önemlidir. Başkalarının yaptığı yanlışlardan kendinize ders çıkararak, aynı sorunu yaşamamak için önlem almalısınız. Müşterilerinizle iç içe olmalısınız ve onların istek, önerilerini dikkate almalısınız.” diyerek sözlerini tamamladı.

Programın sonunda Meslek Yüksekokulu Müdürü Menderes SUİÇMEZ, Gülşen Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa GÜLŞEN’e bir plaket takdim etti.

 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube