Yayınlanma Tarihi: 01 Mart 2012 Perşembe

Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’ndan Rektör ALKAN’a Ziyaret

Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası 1 Mart 2012 Perşembe günü Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN’ı makamında ziyaret etti.

1 Mart Muhasebeciler Günü dolayısıyla gerçekleştirilen ziyarette Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Muzaffer YILDIRIM ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. 1 Mart Muhasebeciler Günü kapsamında kamu kurum ve kuruluşları ziyaret ettiklerini ifade eden Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Muzaffer YILDIRIM, üniversitenin ilimizde çok önemli bir yere sahip olduğunu belirtti. Temel Eğitim Staj Merkezi’nin Çorum’da açılması için gerekli izinleri aldıklarını söyleyen YILDIRIM, TESMER’in üniversite ile ortak çalışmalar gerçekleştirdiğinde daha etkili olacaklarını vurguladı.

Ziyaretlerinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Rektör ALKAN, Üniversitemizin, ilimizin ve ülkemizin gelişimi iş birliklerine önem verdiğini vurgulayarak, TESMER ile yapılacak çalışmalarda güzel projelere imza atılacağına inandığını ifade etti.