Yayınlanma Tarihi: 20 Mart 2012 Salı

Üniversitemiz Bayan Voleybol Takımı’nın Büyük Başarısı

Hitit Üniversitesi Bayan Voleybol Takımı ‘Deplasmanlı Voleybol Bayanlar Bölgesel Ligi 3. Lige Terfi Müsabakaları’nda rakibini 3-0 yenerek adını 3. lige yazdırdı.

2011-2012 Sezonu Deplasmanlı Voleybol Bayanlar Bölgesel Ligi 3. Lige Terfi Müsabakaları, 18 Mart Pazar günü Kastamonu’da oynanan final maçı ile son buldu. Hüsnü Tandoğan Spor Salonunda 15 Mart Perşembe günü başlayan ve 8 ilin mücadele ettiği müsabakalar büyük heyecan ve çekişmeye sahne oldu.

Hitit Üniversitesi Bayan Voleybol Takımı çıktığı 4 karşılaşmada sadece Sinop Boyabat Endüstri Meslek Lisesi’ne bir set verirken, bütün maçlarını kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Grupta oynadığı maçlarda rakibini bir kez yenen, bir kez de yenilen Üniversitemiz, bu kez rakibi önünde üstün bir oyun çıkardı. İlk seti 25-15 alarak büyük moral bulan takımımız, ikinci sette rakibinin maça ortak olmasına izin vermedi ve bu seti de 25-19 kazanarak 2-0 öne geçti. Üçüncü sette ise moral olarak üstünlüğünü rakibine kabul ettiren Üniversitemiz Voleybol Takımı, seti 25-7 maçı da 3-0 kazanarak 3. lige yükselen ilk bayan voleybol takımı oldu.

24 grupta 126 takımın mücadele ettiği bayanlar bölgesel voleybol liginde ilk iki sırayı alan 48 takım final grubuna yükseldi. Final gruplarında ise altı grup merkezinde yapılan maçlar sonunda birinci olan altı bayan voleybol takımı 3. lige yükseldi.

Maçın bitimiyle birlikte Üniversitemiz Bayan Voleybol Takımı sporcuları 3. lige yükselme sevincini coşku içinde yaşadılar.

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube