Yayınlanma Tarihi: 06 Mart 2012 Salı

Hitit Üniversitesi ‘Tanıtım Faaliyetleri’ Başlıyor

Çorum’da  “Marka Şehir Dünya Üniversitesi” sloganıyla deneyimli kadrosu, dinamik ve yetkin öğretim elemanları ile yeniliklere açık modern bir üniversite olarak yola çıkan Hitit Üniversitesi 2012 Mart-Mayıs ayları arasında  “Tanıtım Faaliyetleri” düzenliyor.

10 farklı ilde 108 liseye öğretim üyeleri tarafından yapılacak olan ziyaretlerde öğrenciler Hitit Üniversitesi bünyesinde yer alan Fakülteler, Yüksekokullar ve Meslek Yüksekokulları hakkında doğrudan bilgi edinme şansına sahip olacaklardır.

İlk tanıtım etkinliği 9 Martta Amasya’da gerçekleştirilecek olup, bunu Yozgat, Samsun ve Ordu illeri takip edecektir. Nisan ayında ise Ankara, İstanbul, Tokat, Antalya, Adana ve İzmir illerinde bulunan liseler ziyaret edilecektir. Çorum ve ilçelerinde öğrenim gören öğrencilere yönelik tanıtım etkinlikleri ise 7-11 Mayıs tarihleri arasında Fen-Edebiyat Fakültesi bahçesinde kurulacak olan stantlarda gerçekleştirilecektir.  

Hitit Üniversitesi tanıtım günlerinde mevcut bölümler ve programlar, kontenjanlar, taban puanları, üniversitemizin eğitim olanakları, öğrenci değişim programları, burs olanakları, yerleşkeleri, beslenme, barınma, spor, sağlık ve sosyal olanakları, öğrenci kulüpleri gibi pek çok konuda öğrenci adaylarına detaylı bilgiler verilecektir.

 

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube