Yayınlanma Tarihi: 08 Mart 2012 Perşembe

Rektör ALKAN İskilip MYO’ nun Etkinliklerine Katıldı

İskilip Meslek Yüksekokulu 2011-2012 Bahar Yarıyılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Kadına Yönelik Şiddet" konulu konferans kapsamında İskilip'e gelen Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN İskilip Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret etti. Ziyarete İskilip Belediye Başkanı Numan SEZER de eşlik ettiler.

Ziyaret boyunca İskilip Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin hazırladığı ürünlere ait sergiyi gezen ALKAN okuldaki gelişimden ve etkinliklerden dolayı memnuniyetini dile getirdi ve Yüksekokulumuz Öğretim Görevlisi Neslihan YILMAZ'ın yapmış olduğu tabloyu inceledi, beğenilerini sundu.

Ziyaret sırasında bir de sürpriz yaşandı. Doçentlik unvanını alan İskilip Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Muammer CENGİL'e Yüksekokul çalışanlarıkutlamapastası hazırlandı. Pastayı kesen Doç. Dr. Muammer CENGİL'e İskilip Belediye Başkanı Numan SEZER  ve Prof. Dr. Reha Metin ALKAN başarılarının devamı temennisinde bulunarak, Yüksekokulumuza kazandırdığı yeniliklerden dolayı kendisine teşekkür ettiler.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube