Yayınlanma Tarihi: 13 Nisan 2012 Cuma

Hitit Üniversitesi Tanıtım Günlerine İstanbul’da Devam Etti

Üniversitemizin 9 farklı ilde 108 liseye yönelik planladığı Tanıtım Günleri etkinlikleri Amasya, Yozgat, Samsun, Ordu, Tokat, Adana illerinden sonra 11 – 12 Nisan 2012 tarihleri arasında İstanbul’da devam etti.

2011 yılı LYS puanlarına göre belirlenen, Üniversitemizin hedeflediği yüzdelik dilimler arasında yer alan 15 lisede Üniversitemiz öğretim elemanları Prof. Dr. Lale Ayşegül BÜYÜKGÖNENÇ, Doç. Dr. Ferit USLU, Doç. Dr. Muammer CENGİL, Doç. Dr. Vedat DENİZ, Yrd. Doç. Dr. Nihan KAYA, Yrd. Doç. Dr. İlker SAKINÇ, Yrd. Doç. Dr. Abdurrahman ASAN ve Arş. Gör. Yasin AYDIN gerçekleştirdikleri sunumlarla Üniversitemiz birimleri ile öğrencilerimize sağlanan olanaklar hakkında bilgi aktardılar ve öğrencilerin sorularını yanıtladılar.

Etkinlik sonrası Üniversitemiz öğretim elemanları;“ziyaret edilen liseler tarafından oldukça yoğun ilgiyle karşılaştıklarını ve bir devlet üniversitesinin liselere giderek tanıtım yapmasından dolayı lise öğrencilerinin ve öğretmenlerinin duydukları memnuniyeti dile getirdiklerini” ifade ettiler. Üniversitemizin Tanıtım Günleri, Ankara ve İzmir illerinde düzenlenecek etkinliklerle devam edecek.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube