Yayınlanma Tarihi: 10 Mayıs 2012 Perşembe

İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Dursun KOÇER’den İskilip Meslek Yüksekokulu’na Ziyaret

9-10-11 Mayıs 2012 tarihleri arasında Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Yerleşkesinde düzenlenen “Bahar Şenlikleri” kapsamında “Öykülü Fotoğraf Sergisi” açılışı ve “Gece Gökyüzü Gözlemi” etkinlikleri için Çorum’a gelen İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Dursun KOÇER,Üniversitemiz İskilip Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret etti.

Ziyarette İskilip Belediye Başkanı Numan SEZER ve İskilip Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Muammer CENGİLKOÇER’e eşlik ettiler. İskilip Meslek Yüksekokulu bünyesinde bulunan seramik, çini, dokuma ve ebru atölyelerinde incelemelerde bulunan Prof. Dr. Dursun KOÇER atölye çalışmalarını çok beğendiğini dile getirerek, İskilip Meslek Yüksekokulu öğrencilerini İstanbul Kültür Üniversitesi seramik ve çini atölyesinde eğitime davet etti. Davet kapsamında ilerleyen günlerde Yüksekokulumuzdan 2 öğrencinin İstanbul Kültür Üniversitesi’nin misafiri olarak İstanbul’a gitmesi kararlaştırıldı.

Ziyaret sonunda İskilip Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Muammer CENGİL, İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Dursun KOÇER’e İskilip Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından hazırlanan Çini Tabak hediye etti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube