Yayınlanma Tarihi: 14 Mayıs 2012 Pazartesi

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin ALKAN Üniversite Gençliğinin Sorularını Cevapladı

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN, Çorum Belediyesi Gençlik Meclisi’nin yaptığı canlı yayında üniversite gençliğinin sorularını cevapladı.

Rektörümüz  Prof. Dr. Reha Metin ALKAN, Çorum Belediyesi Gençlik Meclisi’nin yaptığı canlı internet yayınında üniversite gençliğinin sorularını yanıtladı. Blog TV üzerinden naklen yayınlanan programda sosyal paylaşım siteleri aracılığıyla üniversite öğrenciliğinin gönderdiği soruları cevaplayan ALKAN, yeni projelerle ilgili de bilgi verdi. Soru-cevap şeklinde ilerleyen canlı yayın sonunda üniversite öğrencileri sorularına anında cevap bulma şansına sahip oldu. Yaklaşık 1 saat süren programda meclis üyelerinden oluşan 20 kişi çalıştı. Yayının büyük ilgi gördüğünü aktaran meclis üyeleri teknolojinin sağladığı imkânları kullanarak yeniden bir program hazırlamak ve bunu sürekli hale getirmek için hazırlıklara başlayacaklarını, Rektör Prof. Dr. Reha Metin ALKAN’ın da bu yönde görüş bildirdiğini aktardılar.