Yayınlanma Tarihi: 09 Mayıs 2012 Çarşamba

Üniversitemiz Tarafından “Matematik ve Zekâ Oyunları” Yarışması Düzenlendi

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü tarafından Çorum Merkez ve İlçe lise öğrencilerinin katıldığı “1. Liselerarası Matematik ve Zekâ Oyunları Yarışması” 7 Mayıs Pazartesi günü Fen Edebiyat Fakültesi’nde gerçekleştirildi. Matematik dalındaki yarışma klasik sınav türünde gerçekleştirilirken, yarışmada matematik ve zekâ oyunlarından oluşan toplam 10 soru soruldu. Gerçekleştirilen yarışmanın sonuçları 9 Mayıs Çarşamba günü www.matematikvezeka.hitit.edu.tr adlı web sitesinde ilan edilecek ve dereceye giren öğrencilerin ödül töreni 11 Mayıs Cuma günü saat 17.00’de gerçekleştirilecektir.

Yarışmada birinciye Tablet Bilgisayar, ikinciye Fotoğraf Makinesi ve üçüncü olan öğrenciye ise MP3 çalar hediye edilecektir. Sınava katılan her öğrenciye ise logolu t-shirt hediye edildi.