Yayınlanma Tarihi: 09 Mayıs 2012 Çarşamba

Üniversitemizde Yüksek Lisans ve Doktora Adayları İçin Bilgilendirme Etkinliği Düzenlendi

6. Geleneksel Bahar Şenliği ve Tanıtım Günleri kapsamında; 7 Mayıs 2012 tarihinde, Fen Edebiyat Fakültesi Konferans salonunda saat 13.30’da Sosyal Bilimler Enstitüsü ile Fen Bilimleri Enstitüsü yüksek lisans ve doktora adayları için tanıtım etkinliği düzenledi. Etkinlik kapsamında Sosyal Bilimler Enstitüsünden Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Habib AKDOĞAN, Fen Bilimleri Enstitüsünden Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. K. Savaş BAHÇECİ birer sunum yaptılar. Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği konferansa, ayrıca şehir genelinde de kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personel katıldı. Konferansta genel olarak enstitülerin tanıtımının yanında, yüksek lisans ve doktora programlarına başvuru, öğrenci kabulü ile eğitim ve öğretim faaliyetleri konusunda bilgilendirme yapıldı. Açık olan programlar, açılması planlanan ve bu çerçevede protokoller hazırlanmış programlar hakkında da adaylara bilgiler verildi.