Yayınlanma Tarihi: 12 Haziran 2012 Salı

İstanbul Teknik Üniversiteliler Birliği Derneği Üniversitemizi Ziyaret Etti

İstanbul Teknik Üniversiteliler Birliği Derneği İzmir Şubesi, Rektörümüz Prof.Dr. Reha Metin ALKAN’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette İstanbul Teknik Üniversiteliler Birliği Derneği İzmir Şubesi adına konuşan Dernek Başkanı Süreyya KARAMAN, kardeş üniversite olan Hitit Üniversitesi’ne her zaman her konuda desteğe hazır olduklarınıve ilimizdeki gelişmeleri yakından takip etme fırsatı bulduklarını ifade etti. Üniversitemiz ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında dernek üyelerini bilgilendiren Rektör ALKAN, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Dernek üyeleri ziyaret kapsamında Yrd. Doç. Dr. İlknur TOSUN, Yrd. Doç. Dr. Özlem Sir GAVAZ ve Yrd. Doç. Dr. Sibel YOLERİ eşliğinde Çorum Müzesi, Saat Kulesi, Arasta, Ulu Cami, Alacahöyük ve Boğazkale ören yerlerini görme fırsatı buldu.