Yayınlanma Tarihi: 19 Haziran 2012 Salı

Bayat Yüksek Öğrenim Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nden Rektör ALKAN’a Ziyaret

18 Haziran 2012 Pazartesi günü Bayat Yüksek Öğrenim Yaptırma ve Yaşatma Derneği Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN’ı makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarete Bayat Kaymakamı Hakan ŞEKER, Bayat Belediye Başkanı Ekrem ÜNLÜ, Bayat AK Parti İlçe Başkanı Sadık MEMİŞ, İl Genel Meclis Üyeleri Ahmet TUNA, Erdoğan KOROĞLU ve Bayat Yüksek Öğrenim Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Adem OKUMUŞ katıldı.

Ziyarette Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN’a Bayat İlçesi’nin beklentileri ve şuan ki durumu hakkında bilgiler veren Bayat Yüksek Öğrenim Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Adem OKUMUŞ, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin ALKAN’ın göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı Bayat İlçesi adına teşekkürlerini iletti.

Ziyaretlerinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN ise Üniversitemizin elinden gelen bütün imkanları ile katkı vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Ziyaret sonunda Üniversitemiz Senato Toplantısı’nın Bayat’da yapılması kararlaştırıldı ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN’a tablo hediye edildi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube