Yayınlanma Tarihi: 20 Haziran 2012 Çarşamba

Eskişehir'de AÖF'de Yapılan Toplantıya Üniversitemizden Katılım

Anadolu Üniversitesi ile Üniversitemiz arasında kısa bir süre önce imzalanan işbirliği protokolü kapsamında ilk somut işbirliği çalışmaları başlamış bulunmaktadır. Bu kapsamda Farabi Değişim Programı çerçevesinde yaklaşık 15 öğrencimiz Anadolu Üniversitesinde öğrenimlerine devam edeceklerdir.

Yine aynı işbirliği protokolü kapsamında Açıköğretim Fakültesi ve Anadolu Üniversitesi Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi (BAUM) tarafından yeni dönemde kullanılacak olan sınav hizmetleri programının müzakere edileceği toplantıya Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Adana İl Sınav Koordinatörleri ile birlikte Çorum İl Sınav Koordinatörlüğümüz de davet edilmiştir. Bu görüşmelerde AÖF tarafından on-line yapılacak sınavlar için Üniversitemizin bölgesel bir merkez olması konusu da görüşülmüş ve olumlu görüşler bildirilmiştir.