Yayınlanma Tarihi: 25 Haziran 2012 Pazartesi

Çorum İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Platformu Rektör ALKAN’ı Ziyaret Etti

Çorum İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Platformu Dönem Başkanı Bilal KELEŞ ve platform üyeleri Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN’ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN’ın yapmış olduğu çalışmaların Üniversitemiz ve Çorum’a çok önemli katkılar sağladığını ifade eden KELEŞ, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin ALKAN’ı Çorum İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Platformu’nun 29 Haziran 2012 Cuma günü Turgut Özal Konferans Salonu’nda Prof. Dr. Halis AYHAN ve İstanbul Milletvekili Feyzullah KIYIKLIK’ın katılımlarıyla gerçekleştirilecek olan “Geçmişten Geleceğe İmam Hatipli Olmak” konulu konferansa ve 1 Temmuz 2012 Pazar günü düzenlenecek olan “Hasrete Veda Keşkek Günü” programına davet etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN, Çorum İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Platformu’nun üyelerine nazik ziyaretlerinden ve davetlerinden dolayı teşekkür ederek platformun yaptığı çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve ilimize katkı sağlayan tüm STK’ların her zaman yanında olduklarını sözlerine ekledi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube