Yayınlanma Tarihi: 09 Haziran 2012 Cumartesi

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin ALKAN Ortaköy'de Kariyer Günlerine Katıldı

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN 7 Haziran günü Ortaköy Halk Eğitimi Merkezi’nin daveti üzerine  yıl sonu etkinlikleri çerçevesinde Kariyer Günleri’ne konuşmacı olarak katıldılar. Yıl sonu sergisini de gezen rektörümüz; ortaya çıkan işlerin umduğundan da güzel olduğunu, bu çalışmaların devam etmesinin gerektiğini, ancak ürünlerin dışarı satışının da çok önemli olduğunu, söyledi. Küçük ve hediyelik işlerin satışa daha çok geldiğini, daha çok ilgi gördüğünü sözlerine ekledi.Halk Eğitimi Müdürü Naci BAHTİYAR da ; makine ve diğer donanımların çok eski ve eksik olduğunu, bunların yenilenmesi durumunda çok daha kaliteli işlerin ortaya çıkacağını söyledi.

Daha sonra ÇPL Konferans salonuna geçildi. Halk Eğitimi Müdürü Naci BAHTİYAR’ın açılış konuşmasında; dün gece yurt dışından gelen rektörümüzün neredeyse hiç dinlenmeden buraya kadar gelerek bizleri onurlandıran, halk eğitimine destek veren sayın rektörümüze teşekkür ederek konuşmasına başladı.  Daha önce de “Etkili İletişim Yöntemleri” konulu eğitim çalışmasında bizlerden hiçbir şey talep etmeden Halk Eğitime verdiği desteğe vurgu yaparak, bu tür etkinliklerin genel anlamda Ortaköy’ün özel anlamda Halk Eğitim Merkezi’nin tanıtımına katkısının olacağına inandıklarını söyledi. Her zaman rektörümüzün şahsında Hitit Üniversitesinin gücünü ve ağırlığını bu ilçede görmek istediklerini sözlerine ekleyerek Üniversitemiz rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN’ kürsüye davet etti.

Üniversitemiz rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN; az önce serginizi gezdim. Çok çok güzel çalışmalar gördüm. İnanılmaz güzellikteki bu çalışmaların pazar payında yeri olmalı. Ortaköy herhangi bir yol üzerinde olmamasının da etkisiyle de satışı imkânsızlaşıyor. Bunları satışa sunmanın, insanların görmesinin bir yolu olmalı. Satışta ambalajın da çok önemli olduğunu, piyasada satış değerini arttıran şeylerin olduğunu” söyleyenProf. Dr. Reha Metin ALKAN,  Hitit Üniversitesinin çalışmaları, öğrenci sayısı, bölümleri, ilçelere kurulan merkezler hakkında da bilgi verdi. Üniversitemiz rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN; çok çalıştıklarını, bu ülkenin çalışan insanlara çok ihtiyacının olduğunu, başkalarına faydalı olmamız gerektiğini, Allah’ın başkalarına faydalı olmayı herkese nasip etmediğini;  çok yer gezdiğini ama bizim ülkemiz kadar güzel olanını görmediğini de söyleyen rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin ALKAN, ben de sizleri dinlemek istiyorum diyerek soru cevap bölümüne geçti. Öğrencilerin sorularıyla özel ilgilenerek onlara  ne olmak istediklerini de sordu. Hitit Üniversitesinde bölüm olarak bu istediklerinin çoğunun olduğunu söyledi. Üniversitemizi daha iyi yere getirebilmek için yurt içinde ve dışında ikili  anlaşmalar yaptıklarını söyledi. Ortaköy içim uzak yakın demeden üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazır olduklarını söyleyen üniversitemiz rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN Halk Eğitim Merkezi Müdürüne davetleri nedeniyle teşekkür ederek sözlerine son verdi.Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Naci BAHTİYAR’da üniversitemiz rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN’a katılımları nedeniyle teşekkür ederek günün anısına bir plaket sundu.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube