Yayınlanma Tarihi: 26 Temmuz 2012 Perşembe

Leonardo da Vinci Yenilik Transferi Projelerinden 2012 Teklif Çağrısı Döneminde Üniversitemizin İki Projesi Daha Kabul Edildi

Leonardo da Vinci-Yenilik Transferi projeleri 2012  Teklif  Çağrısı döneminde sunulan proje tekliflerinin değerlendirme süreci tamamlanmıştır. Ülkelerin Ulusal Ajansları ve AB Komisyonunun da dahil olduğu değerlendirme süreçleri sonucunda yapılan 85 adet tekliften ön kabul şartlarını taşıyan 82 adedi değerlendirmeye alınmış ve her teklif en az iki Bağımsız Dış Uzman tarafından değerlendirilmiştir. Bu değerlendirmeler sonucunda 25 adet proje teklifi  desteklenmeye uygun bulunurken, 2 proje teklifi de yedek olarak tespit edilmiştir.

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü koordinatörlüğünde hazırlanan 162,802 Avro’luk ‘’ Knowledge Transfer Of Numerical Analysis and 3D Simulation Technologies Applied On Engineering Research Programmes’’ isimli ve Hakkari Üniversitesi tarafından teklif edilen, Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümünün de ortağı olduğu 193,001 Avro’luk ‘’ New Applications and Course Materials for Prosthetic Dentistry, Implant Dentistry and Biomedical Engineers’’ isimli 2 adet Yenilik Transferi projesi desteklenmeye uygun görülmüştür.

 2012 Teklif Çağrısı Dönemi Leonardo da Vinci Programı Yenilik Transferi Faaliyeti Değerlendirme Sonuçları  Kabul Listesi İçin tıklayınız.   

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube