Yayınlanma Tarihi: 05 Ağustos 2012 Pazar

Çorum Vakfı'ndan Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN'a Ziyaret

Çorum Vakfı'nın Haziran ayında oluşturulan yeni yönetim kurulu Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin ALKAN'ı makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarete Çorum Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İsmet ÇENESİZ, Başkan Yardımcısı Mehmet YOLYAPAR, Sayman Orhan BADAKÖZ ve Yönetim Kurulu üyeleri İlhan BAYRAK, Faruk KALELİ ve Rıfat CENAN katıldılar.

Ziyarette, Çorum Vakfı’nın Çorum’un her türlü sorununa çare olabilmek için kurulduğunu ifade eden Başkan Yardımcısı Mehmet YOLYAPAR, Çorum Vakfı’nın amaçları arasında eğitimin de bulunması nedeniyle, bir dönem vakfın, üniversite vakfına dönüştürülmesinin bile gündeme geldiğini, Hitit Üniversitesi ile Çorum Vakfı’nın işbirliğinden olumlu sonuçlar doğabileceğine inandığını söyledi.

Vakıf yönetimini makamında ağırlayan Prof. Dr. ALKAN,Hitit Üniversitesi bünyesinde de bir vakıf kurma düşüncesinin ve hazırlıklarının olduğunu, ancak bu eksikliğin Çorum Vakfı ile giderilip giderilemeyeceğinin de araştırılması gerektiğini, bu doğrultuda başta hukuki olmak üzere durumu inceleteceğini, ama her halükârda Hitit Üniversitesi ile Çorum Vakfı’nın işbirliği zemininin oluşturulabileceğini söyledi. Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN, eğitimde ve sosyal alanda Çorum'a büyük katkı sağlayan vakıf yöneticilerine yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, yeni yönetime çalışmalarında başarılar diledi.

Yayınlanma Tarihi: 05 Ağustos 2012 Pazar

Çorum Vakfı'ndan Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN'a Ziyaret