Yayınlanma Tarihi: 05 Eylül 2012 Çarşamba

Rektörümüz Çorum Milletvekili Salim USLU’yu Ziyaret Etti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim USLU’yu makamında ziyaret ederek 2012-2013 Eğitim Öğretim yılı çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Prof. Dr. ALKAN, 2012-2013 eğitim öğretim yılında oldukça yüksek tercih edilme oranına ulaşıldığını, 11 bine yakın öğrenciye sahip olduğumuzu ifade etti.  Rektör ALKAN, bu dönem Üniversitemizin tanıtımına öncelik tanıdık ve meyvelerini en iyi şekilde aldığımızı tercihlerde görmüş olduk. Fakülte, bölüm, yüksekokul sayıları ile birlikte akademik ve idari personel sayılarımızda giderek artıyor ve daha da artırmayı hedefliyoruz.” dedi.

Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim USLU yeni eğitim öğretim yılının hayırlı uğurlu olmasını dilerken, “Hitit Üniversitemiz her geçen gün daha da büyümekte kampüs alanıyla ilgili yapılacak olan çalışmalarla hedeflediği Fakülte, bölüm ve yüksekokul sayılarına ulaşılmış olacaktır” dedi.

USLU, “Eğitim öğretim iktidarımızın birinci önceliğinde yer almakta, bunu Çorum ilimizde de hissetmekteyiz. Daha düne kadar bir üniversiteden dahi söz etmek mümkün değilken bugün şehrin neresine nasıl bir ihtişamlı kampüs yapabileceğimizi tartışmaktayız. Okullarımız günden güne daha modern binalara kavuşmakta, eğitimci sayımızda gözle görülür bir şekilde artmaktadır” dedi. Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim USLU, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin ALKAN’ın gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti sözlerine ekledi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube