Yayınlanma Tarihi: 17 Ocak 2013 Perşembe

Rektörümüzden Birimlerimize Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin ALKAN, İlahiyat Fakültesi ve Mühendislik Fakültesini ziyaret ederek Akademik ve İdari personel ile tek tek görüştü. Gerçekleştirilen görüşmelerde Rektörümüz, tüm personelimizin her şeyin en iyisine layık olduğunu ve çalışma sahalarının gün geçtikçe daha iyi olacağını, görevi devraldıkları günden bugüne kadar geçen süre içerisinde yaptıkları faaliyetler ve önümüzdeki dönemde yapmayı düşündükleri plan ve projelere ilişkin bilgi verdi. Prof. Dr. ALKAN bilgilendirme konuşmasının ardından Akademik ve İdari personelin taleplerini dinleyerek, her zaman gelen talepleri değerlendirerek  daha iyi imkanlar sunmanın çabası ve gayreti içerisinde olduklarını, bu zamana kadar gelen taleplerin azami ölçüde karşılanmaya çalışıldığını ifade etti.Bunda sonrada birimlerimize bu tür ziyaretlerin sık sık gerçekleşeceğini söyleyerek tüm personele çalışmalarında başarılar diledi.