Yayınlanma Tarihi: 08 Ocak 2013 Salı

ÇESİAD Yönetim Kurulu Rektörümüzü Ziyaret Etti

Çorumlu Eğitimci, Sanayici ve İşadamları Derneği (ÇESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Zahid YILDIRIM, Başkan Vekili İbrahim SEZİKLİ, Yönetim Kurulu üyesi Mustafa YAĞLI ve ÇESİAD üyesi ve Çorumlu ses sanatçısı Celalettin KURDOĞLU Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN’ı makamında ziyaret ettiler.

Görüşmede ÇESİAD Başkanı YILDIRIM, Üniversitemizde yaşanan gelişmelerden büyük bir memnuniyet duyduğunu, dernek olarak üniversite ile her türlü işbirliğine hazır olduklarını ifade ederek Rektörümüze çalışmalarında başarılar diledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin ALKAN da dernek ile yapılacak her türlü ortak proje yapmaya hazır olduklarını belirterek, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.