Yayınlanma Tarihi: 09 Ocak 2013 Çarşamba

Gazeteci Yazar Bülent AKYÜREK ve Belediye Başkan Yardımcısı Turan CANDAN’dan Rektörümüze Ziyaret

Çorum Belediyesi, Üniversitemiz Siyaset Bilimi ve Ekonomi Kulübü ile Türk Dil ve Edebiyat Derneği işbirliğinde Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen söyleşi programına katılmak üzere Üniversitemize gelen Gazeteci Yazar Bülent AKYÜREK, Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Turan CANDAN ile Rektörümüze ziyarette bulundu.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Rektör Prof. Dr. ALKAN, öğrenci kulübümüzün de ortak olduğu etkinliğe katılımlarımdan dolayı AKYÜREK’e teşekkür ederek paylaştığı güzel düşünceleri için memnuniyetini dile getirdi ve kendisine çalışmalarında başarılar diledi.

Karşılıklı iyi dilek ve temennilerin sunulduğu ziyaret sonunda Prof. Dr. ALKAN, Üniversitemiz öğrenci kulüplerinin bu gibi sosyal, kültürel aktivitelerini her zaman desteklediklerini, yeni dönemde de üniversite olarak kulüp faaliyetlerine desteklerinin devam edeceğini sözlerine ekledi.