Yayınlanma Tarihi: 09 Ocak 2013 Çarşamba

Üniversitemiz Öğretim Üyeleri Amasya Üniversitesi’ne Ziyarette Bulundu

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet DEMİRYÜREK, İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet EVKURAN ve HİTİTSEM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Eşref Savaş BAŞCI 7 Ocak 2013 Pazartesi günü Amasya Üniversitesi’nde bir dizi ziyarette bulundu.

Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin ORBAY ile Uzaktan Eğitim Merkez Müdürü Yrd. Doç. Dr. Recep ÇAKIR ve Yardımcısı Öğretim Görevlisi Serkan TAN’ın hazır bulunduğu görüşmelerde, bazı derslerin Amasya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi kapsamında verilmesi konusunda görüşüldü. Bu kapsamda Amasya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi (UZEM) gezilerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi alındı. Teknik altyapı, kayıt stüdyosu ve online uzaktan eğitim sistemi hakkında yapılan görüşmeler sonrasında Üniversitemiz ile birlikte ne gibi ortak çalışmalar yapılabileceği üzerinde görüş ve fikir alış verişinde bulunuldu.

Üniversitemiz öğretim üyeleri daha sonra Amasya İl Kültür Müdürü Ahmet KAYA’yı makamında ziyaret etti ve tarih ile kültür alanındaki projeler hakkında kendisinden bilgi alarak, Üniversitemiz ile hangi alanlarda çalışmalar yapılabileceğini konuştu. 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube