Yayınlanma Tarihi: 03 Ekim 2013 Perşembe

Üniversitemizde Ortak Dersler Genel Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan başkanlığında Üniversitemiz eğitim kurumlarında okutulmakta olan ortak dersler ile ilgili genel koordinasyon toplantısı yapıldı. Toplantıya Ortak Dersler Genel Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Bakan ve Üniversitemizde “Matematik, Yabancı Dil, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, Türk Dili ve Temel Bilgisayar Teknolojileri Kullanımı derslerini veren öğretim elemanları katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan Üniversitemiz eğitim kurumlarında okutulmakta olan ortak dersler ile ilgili genel bir değerlendirme yaparak öğrencilerimizin daha iyi bir eğitim alabilmeleri için karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak amacı ile bir araya gelindiğini belirtti.

Üniversitemizde okutulmakta olan ortak derslerde evrensel ölçüler göz önünde tutularak, belirli bir standardı yakalamak istediğimizi ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, öğrencilerimizin alacağı derslerin akreditasyon sürecinden geçerek tek merkezden sistematik olarak ortaya çıkacak problemleri incelemek ya da çözmek için optimizasyon yapılmasını  çok önemsediğini sözlerine ekledi. 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube