Yayınlanma Tarihi: 31 Ekim 2013 Perşembe

Sungurlu Meslek Yüksekokulu Öğrencileri Farmavizyon 2013 Fuarına Katıldı

Üniversitemiz Sungurlu Meslek Yüksekokulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü Tıbbı Tanıtım ve Pazarlama Programı öğrencileri, Öğr. Gör. Deniz Özkan Vardar eşliğinde; Tıp, İlaç Teknolojisi ve Hastane Donanımı sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirmeyi hedefleyen İstanbul’da CNR EXPO Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen FARMAVİZYON 2013 fuarına katıldılar. Eczacılık ve İlaç sektöründe faaliyet gösteren ulusal ve uluslararası çok sayıda firmanın katılmış olduğu bu fuarı gezen Sungurlu Meslek Yüksekokulu öğrencileri, sektörde faaliyet gösteren firmalarla bir araya gelme imkanı bularak hem ilaç sektörü hem de ilaç tanıtımları ve hastane donanımları hakkında önemli bilgiler edindiler.