Yayınlanma Tarihi: 31 Ekim 2013 Perşembe

Unvanda Yükselen Akademik Personellerimize Cübbeleri Giydirildi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan tarafından, Üniversitemizde unvanı yükselen İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hakan Reyhan ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Selçuk Kendirli’ye Doçent cübbesi giydirildi.

Bu öğretim üyelerimizin Doçent unvanını almaları ile birlikte 2010 yılı itibariyle Üniversitemizde görevli 14 Profesör, 20 Doçent, 77 Yardımcı Doçent olmak üzere 111 öğretim üyemiz mevcut iken; 2010 yılından itibaren öğretim üyesi sayımız %60’lık bir artışla 31 Profesör, 36 Doçent, 111 Yardımcı Doçent olmak üzere Üniversitemizde görevli öğretim üyesi sayısı 178 olmuştur.