Yayınlanma Tarihi: 08 Ekim 2013 Salı

Rektörümüz Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Turgay Happani’yi Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Turgay Happani’yi makamında ziyaret etti.

Hastanemizdeki büyük bilgi birikimi, tecrübe ve hekim altyapısı ile birlikte tıp fakültemize alınan öğretim üyelerimizle çok güçlü bir işbirliğine geçildiğini ve bu işbirliğinin sağlık alanında büyük gelişmelere yol açtığını vurgulayan Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Tıp fakültesinin her geçen gün daha da büyüyeceğini ve gelişeceğini sözlerine ekledi.

Dr. Turgay Happani de gelişmelerin oldukça memnuniyet verici ve gözle görülür olduğu ifade ederek Rektörümüze Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten dolayı teşekkürlerini iletti.