Yayınlanma Tarihi: 10 Aralık 2013 Salı

Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’ndan Rektörümüze Ziyaret

Çorum Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Temel Eğitim ve Staj Merkezi (TESMER) Eğitim Birimi Oda Başkanı Muzaffer Yıldırım, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette TESMER Sekreteri Türkay Yıldırım, TESMER Üyeleri Naz Bulut, Yusuf Damar ve Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Selçuk Kendirli hazır bulundular.

Üniversitemiz ve Çorum SMMMO ile birlikte yapılacak çalışmaları ve işbirliklerin ele alındığı görüşmede Oda Başkanı Muzaffer Yıldırım, Üniversitemiz ile birlikte Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Staja Başlama Kursu düzenlenmesini ve oda mensuplarına yönelik akademik çalışmaların yapılmasını istediklerini ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Alkan da, “Bilgi birikimimizi ilimizdeki tüm ilgililerle paylaşmak istiyoruz” diyerek birlikte pek çok çalışmalar yapılabileceğini ve Çorum SMMMO’nun da bu anlamda büyük bir işbirliği potansiyeline sahip olduğunu vurguladı.

Bir süre önce hızlandırılmış olarak verilen Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Staja Başlama Kursu’nun 160 saatlik yeni dönemini başlatabileceklerini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, diğer işbirliği taleplerinin de Üniversitemizde değerlendirerek en kısa zamanda somut adımlar atmak için gerekli çalışmaları yapacaklarını sözlerine ekledi.  


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube