Yayınlanma Tarihi: 10 Aralık 2013 Salı

Üniversitemiz “Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Konferansı”na Katıldı

21 ülkeden, 60’ı aşkın ilden, 850’nin üzerinde kurumun/firmanın katılımı ile gerçekleştirilen “Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Konferansı”na  Üniversitemiz de katıldı.

Çorum Valiliği’nin, Çorum Belediyesi’nin, Üniversitemizin ve Çorum’daki otel işletmecilerinin bir arada bulunduğu stant, “Çorum” çatısı altında kültür-medeniyet, turizm ve eğitim alanlarında ziyaretçilere tanıtıldı.

Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Konferansı, Türkiye’de turizm alanında yaşanan gelişmeleri ve değişik ülkelerin sahip olduğu turizm potansiyellerini katılımcı ve ziyaretçilere tanıtmak hedefiyle düzenlendiği için hem ülkeler hem de Ülkemizdeki kentler ve firmalar stant açtılar. Fuar alanında oluşturulan workshop alanı ile yabancı satın alıcılar stant sahibi turizmcilerle bir araya getirilerek yüz yüze görüşmeleri sağlandığı etkinlikte bu sayede oluşturulan iş platformu ile yerli ve yabancı turizmcilerin profesyonel bir ortamda iş bağlantıları yapmaları sağlandı.

Türkiye’nin yanı sıra Almanya, Beyaz Rusya, Bosna Hersek, Endonezya, Etiyopya, Fransa, Güney Kore, Hırvatistan, Hindistan, Kosova, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Litvanya, Makedonya, Malezya, Mısır, Polonya, Slovenya, Tunus, Ürdün, Yunanistan’ın çeşitli turizm firma ve kuruluşlarının katılımcı olarak yer aldığı etkinlikte Üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler Birimi personellerinden Satı Altıntaş ve Mustafa Alpdoğan Boduç görev aldı.

Birçok kitleye ulaşma imkanı bularak dikkatleri üzerine çeken Üniversitemizin “Özel Üniversite” olduğu düşüncesi, fuarda bulunan personellerimiz tarafından “En Özel Devlet Üniversitesi” olarak değiştirildi. 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube